tiistai 3. syyskuuta 2013

Pieni avautuminen aiheesta nuoret conikävijät, Frosti K-18 ja eräs tuntematon ihminen

Ihan tähän alkuun sanon että kyllä, minua vituttaa etten pääse Frostiin, ja kyllä, minua hävettää se minkälaisen raivokohtauksen sain kun asiasta kuulin.
Nyt on päästy yli, ajattelemalla ettei se ole kuin yksi coni, ja vaikka Frostin vieminen alaikäisiltä olikin väärin, so what, toivon että pääsen 2015 Frostiin ja se siitä.
 
 
Ja vaikka aikalailla kaikki mahdollinen on asiasta sanottu ja monet ovat asiasta kirjoittaneet, sain sellaisen potkun asiasta kirjoittaa, kun eräs tuttuni linkkasi sivulleen erään Facebook ihmisen kirjoitusta.
Siinä tämä nimeltä mainitsematon ihminen jakoi ihan yleisesti mielipiteensä siitä, miten KAIKKI alaikäiset ovat pikkuernuja, rääpäleitä ja surkeita cossaajia, ja kuinka hän nauroi heidän kommenteilleen.
Kyseinen neiti ei osannut kirjoittaa. Hänellä ei ollut isoja alkukirjaimia, pisteitä, ja ylikaytti lyhenteitä ja käyttäytyi huonosti ja toi läihinnä mieleen 10-vuotiaan pissiksen, kuin täysi-ikäisen fiksun ihmisen (ja näin pissiksistä puhuttaessa, minä tiedän varsin hyvin, miten he käyttäytyvät). No, minähän sitten menin sanomaan hänelle, että onhan se ihanaa kun toiset eivät osaa toisten asemaan asettua, ja että tunnen monia hyvin käyttäytyviä alaikäisiä ja cossareita. Minun teki mieli huutaa kyseiselle henkilölle, mutta sain asiani kerrottua ilnan ylimääräistä huutamista, vaikka tämä henkilö ei sitä todellakaan olisi ansainnut.
 
Fiilikseni aikalailla kun luin tuon tekstin.
 
No, en sitten enää löytänyt Facesta tuota tekstiä ja en ruvennut etsimään kyseistä henkilöä, koska todennäköisesti haukkuisin hänet vain maahan.
Mutta mitä tässä ihmettelen, on se, ETTEN VOINUT USKOA ETTÄ SUOMEN CONEISTA LÖYTYY TUOLLAISIA IHMISIÄ.
Voi jumalauta sentään! Minä olen nimeenomaan tavannut ihania ja mukavia Suomen coneista, kun aikalailla kaikkialla muualla olen tavannut lapsellisia ja typeriä ihmisiä.
Tietenkin, osa nuorista kävijöistä ei osaa käyttäytyä ja heidät mielletään pikkuernuiksi, mutta kuinka pieni osa se on! Koko conikävijöistä, suhteellisen pieni. Ja tämä henkilö käyttätyi lapsellisemmin kuin kukaan tapaamistani nuorista kävijöistä coneissa, mitä olen tässä viimeisen kolmen vuoden aikana nähnyt.
Tekisi mieli kirjoittaa lisää aiheesta, mutta se menisi vain tämän yhden ihmisen tavattomaksi haukkumiseksi. Kiitokset.
 
Joten puhunpa sitten Frostista.
Jep, se on K-18, itse olen silloin alaikäinen, joten en pääse. mitään tärkeimpiä cossisuunnitelmia ei sinne ollut kuin yhden vanhan cossin uudelleenkunnostusta joten en missää juuri mitään cosplaypuolelta. Tietenkin siellä olisi kaikkia hienoja minulta kiellettyjä juttuja mutta koska olen jo kymmenenvuotiaasta ollut K-18 jutuissa aktiivisesti mukana, tuskin menetän siltäkään puoltelta mitään.
Tietenkin voisin tulla valokuvaamaan cossiani ja talvimaisemat siihen sopisivatkin, mutta anti olla. En pelkästään sen takia Lahteen lähde.
Itse odotin ihan mielellään K-18 cosplaytapahtumaa, ja olen ajatellut, että kun täysi-ikäiseksi tulen, voisin jopa olla järjestämässä sellaista.
Mikä minua eniten huolettaa on se, että Frosteista tulee ikuisesti K-18 ja kun 2015 18 täytän, se tapahtuu vasta maaliskuussa, joten missaisin sen conin. Toivon, ettei näin käy, mutta koskas sitä tietää, koska "uuden conin järjestäminen olisi liian rankkkaa". Ja paskat.
Anyway, toivottavasti tekstistä nyt ei hirveästi näy läpi kuinka vihainen minä tällä hetkellä olen.
Kiitos Soul Calibur ja Without the Blessing of Fate, sain suuren osan vihastani tungettua tähän kappaleeseen. <3
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti