torstai 12. kesäkuuta 2014

Epäonnistumisien Desucon

6.-19.6 oli sitten Desu, ja siellä sitten kolme päivää pyörittiin, cossina Grell.
Grelliin olin tehnyt parannuksia viime kertoihin liittyen, olin hankkinut uuden liivin (olin liian laiska ommellakseni sen itse, ja ei oikein elämäntilanne muutenkaan antaisikaan), ja ompelin takkiin rusetin, ja ostin kengät (piti mennä ebayn sivulle 159 löytääkseni nuo kengät nuo kengät) ja nahkamaalit, mutta arvaatteko, saapuiko kumpikaan ennen Desua, joten äiteeni liian pienillä ja kivuliailla kengillä mentiin.
Valkoisesta liivistä tuli vihertävä, kun värjäsin sen pesukoneessa, joten ainoaksi vaihtoehdoksi tuli värjätä se maalilla, joka onnistui mielestäni ihan suhteellisen hyvin, paremmin mitä odotin.
Hampaatkin Grellille pääsin tekemään, jotka eivät tosin onnistuneet niin hyvin kuin halusin. Valmistusaineina wonderflex ja tekokynnet.
 
 
 
Sitten itse Desuun. Kuvia ei ole, pahoittelen.
Uskomattoman epäonnistumisen täytteinen coni. Rikoin tekoripseni yhden käytän jälkeen, olin syömättä 28 tuntia, molemmat häivekoruni hajosivat,  kävin ostamassa toiseen häivekoruni niin toinen hajosi, ja kun en jaksanut enää käydä ostamassa toista kuljin puolet conista pallo huulessa,  valvoin yön putkeen ja kaikki muu, mikä vain voi mennä pieleen, meni pieleen. Mutta kuitenkin.
Desuun menin junalla, ja kaverini tuli hakemaan minut sieltä autolla. Eräitten tapahtumien takia missasin noin puolet avajaisista, muttei se mitään, yleisesti ottaen Desu alkoi ihan hyvin. Perjantai meni hengaamisena, kun vain yksi kiinnostava ohjelma löytyi, mutta sekin unohtui kun oli niin mukavaa porukkaa.
Yöllä menin sitten Millalle majoitukseen. Tähän täytyy sanoa tähän väliin kuinka kiitollinen olen hänelle, kun suostui majoittamaan ja kuskaamaan ties minne.
Millalla menin sitten nukkumaan, ja otin unilääkkeet yhdeltä. Heräsin joskus seitsemän-kahdeksan aikoihin, mutta sain itseni ylös vasta kymmeneltä, ja taisin olla joskus vähän ennen kahtatoista conissa. Lauantaina minulla ei ollut muuta kuin cosplaykilpailu, mutta unohdin täysin lippusysteemin ja menetin kilpailun, joten sekin päivä meni hengauksena ja uusien ihmisten tapaamisena. Lauantaina  unohdin lasini Millalle ja sain ne vasta kuudelta takaisin, joten taidampa olla suurimmassa osassa kuvia mitä minusta otettiin ilman laseja. Lapset, kun cossaatte, katsokaa refenssikuvia ennen kuin coniin lähdette.
Sunnuntai-lauantaiyön valvoin koska ajattelin, että jos yöllä olisin ollut ottamassa unilääkkeitä olisin herännyt vasta joskus yhdeltä ja koko sunnuntai olisi mennyt siinä, joten päätinpä valvoa. Sunnuntaikin meni (voi että, häpeän puhua tästä) hengauksena, kun ohjelmia cosplayesityskilpailun ulkopuolelta ei oikein löytynyt.
Täytyy sanoa, että aivan valtavasti uusia ja ihania ihmisiä, ei ne rahat hukkaan menneet, vaikken luennoissa käynytkään <3 Kiitokset.
Ja pahoittelen, kun teksti on mitä on, olen todella väsynyt.
 Matka takaisin meni sitten ihanan Silentin seurassa, piti minut iloisena kun lievästi vittuuntuneena kotiin lähdin, ja tuli vielä sitten junaankin mukaan. Kiitokseni. :3
Ostokset:

 Tälläinen. Maksoi joko 20e, tai 25e, en muista kumpi nyt maksoi mitäkin. Miusta tosi hieno paita, ja on muuten unisex malli :3Tätä paitaa on kuolattu Tre Kupliista alkaen, mutta siellä ei oikeaa kokoa ollut. :D Nyt Desusta löytyi oikea koko. Tämä on tosi kevyt kesäpaita, jossa yhdistyy kaksi rakkautta: Darth Vader ja mustapunasuus <3 Mustapunainen Vader mukihan minulla jo on! :D Maksoi joko 20 tai 25e.


Tälläiset tuli ostettua yhdeksällä eurolla FB:n kirppikseltä, jotka sitten noudin Desusta. Trinity Blood on rakkaus.


Pahoittelen tekstin laatua, kirjoitettu pienessä väsyssä.
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti