tiistai 21. kesäkuuta 2016

Desucontunnelmat

Eli Desucon, joka järjestettiin 10.-12.6 Sibeliustalolla. Olen kerrankin ajoissa kirjoittamassa conista, kun reilusti alle viikko on mennyt. Perjantai oli oikein kiva päivä, mukavan viileä ilmakin, ja lähdin junalla Lahteen. Asun lähellä juna-asemaa ja lähtö oli vasta 14:30, joten sain nukkua pitkään. Neljän aikoihin olin sitten Lahdessa, jossa matkasin taxilla coniin.


Tällä kertaa onnistuneita selfieitä oli kaksi, saatte molemmat. Valitettavasti itse conista ei ole kuvia.


Meni hetki ennen kuin tapasin ketään, ehdin rannekkeenhaun jälkeen istuskella yksikseni reilut puoli tuntia, mutta pääsin sitten sisälle. Mikään ihan äärimäinen ruuhkakaan ei ollut, kun lippuja ei oltu myyty loppuun. Menin katsomaan luentoa Kantonin Pokemondiversiteetti - Pokemonien biologiaa, joka oli todella hyvin toteutettu luento. Vaikka alussa puhe oli hieman takkuvaa, luento oli todella hauska ja minusta oli mukavaa, että luennossa puhuttiin pokemoneista oikeina olentoina, ei anime -tai pelihahmoina. Vaikka luento kestikin puolitoista tuntia, olisin kuunnellut luentoa kauemmin, ja jopa tuli tunne, että luennoitsijalla olisi kiire. Erilaisia pokemoneja käsiteltiin vain raapaisulla. Jos luennoitsija pitää muitakin vataavia luentoja, kuuntelen kyllä.
Luento olikin ainoa mitä perjantaina kuuntelin, ja tässä kohtaa tapasin ihmisiä. Minulle tuli kova halu ostaa joku muisto conista (nyt olen alkanut ajatella että ainakin isoimmista coneista voisi ostaa jotain)  joten kiersin ties kuinka monta kertaa myyntipöydät mutten löytänyt mitään. Lauantaina tulin ostaneeksi paidan ja verkkohansikkaat. Verkkohansikkaat lähinnä siksi että jätin omani kotiin, ja paidan lähinnä koska halusin muiston.

Perjantai ja lauantai meni aikalaila hengatessa, ja tapasin paljon vanhoja tuttuja ja Facebook -kavereita, joita en ollut nähnyt aikoihin. auantaina menin katsomaan Vocaloidien synkät teemat luennon, jota piti eräs Facebook -kaverini. Luento oli erittäin hyvä ja siinä näytettiin useita biisejä jotka iloisuuden alla ovat melko synkkiä. Aikaa luennolle olisi saanut olla enemmän, vain osista kappaleista kuutiin lyhyitä pätkiä ja biisien synkempiin merkityksiin ei menty kovin sisälle. Sain muuten tietää että Disappearance of Hatsune Miku kerto Mikun poistamisesta tietokoneelta. Kyseessähän on tosiaan Vocaloidien nopein biisi, mutta itse olen pitänyt enemmän saman sarjan Intense Singing of Hatsune Mikusta. Se on jotenkin kauniimpi ja melodisempi.
Lauantaina oli sitten iltabileet, ja tuli tuhlattua aikamoinen rahasumma Desun baariin. Lonkero 7e, drinkit sama tai enemmän. Voi jösses. Olisin myös voinut hakea kaupasta sixbackin ja juoda sen, ja päästä halvemmalla, mutta muistan tämän sitten ensi Desussa.

Sunnuntana hegasin vain muutaman tunnin conipaikalla, käytin kaverin työpaikalla kahvilla ja kavin itse syömässä. Sitten saikin lähteä kotiinpäin. Sain kaverilta kyydin juna-asemalle ja sitten lähdin menemään. Lahteen onneksi pääsee semihelposti Kotkasta, tarvitsee vain Kouvolassa käydä kääntymässä. Mutta kyllä, coni oli erittäin jees ja parempi kuin viimekertainen. Ensi vuotta odotellessa.

Ostokset:

Tuli ostettua verkkohansikkaat kun unohdin omat hanskani kotiin. Hansikkaiden hinta oli mahtavat 5e, joten eipä ollut kovin iso hinta. Tykkään myös miltä miun kynnet näyttävät tässä kuvassa.


 Tämä nyt ei ollut mikää pakko-ostos, mutta halusin jonkun muiston Desusta. Kiersin myyntipöydät miljoona kertaa ja päätin sitten ostaa tämän. Hinta oli 27e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti