torstai 29. marraskuuta 2012

Vuoden 2013 cosplayt


Että tähänkin blogiin saataisiin jotain cosplayaiheista, kerron teille vuoden 2013 cosplayni.
Eri cosplayasuja teen yleensä neljä tai jopa viisi vuodessa.
Nyt yritin pysyä kolmessa, ja todennäköisesti pysyn siitä kolmen-neljän linjalla, ellen sitten tulevaisuudessa tee yhtä sen verran isoa ja vaativaa cosplayta, että siihen menee koko vuosi.
Tarkoitus tosiaan oli tehdä tänä vain kolme eri asua, ja siinä sitten pysyin. Kolme vuodessa olisi muutenkin hyvä työtahti minulle.
Myöskin monta kuukautta kaapissani virunutta Alexanderia olisi tarkoitus ulkoiluttaa.
Miulla olisi ryhmäcosplay Amnesiasta, täytyy katsoa, onnistuuko se tässä tämän vuoden aikana.
Eli K4nspachi, jos luet tätä, valmistaudu miekkamorsoilemaan!~
Eli. Tästä se lista sitte alkaa.
Soviet Russia - Hetalia Axis Powers


Eli Hetaliapuolella mennään.
Tästä univormusta olen haaveilut jo sen neljä vuotta, eli halunnut tosiaan tehdä tämän aikalailla heti sen jälkeen kun Hetaliaan tutustuin.
Ensi vuonna aion tehdä sen, kankaat ovat jo hankittu ja takkia tulen aloittelemaan lähiviikkoina.
Tällä cossilla on tähän mennessä ainoa deadline, ja tämä tulee Desucon Frostbiteen.

Axel - Kingdom Hearts


Ah, rakkauteni Axel.
Ennen Hetalia -aikaani, vähän päälle neljä vuotta sitten, fanitin Kingdom Heartsia hyvinkin paljon. Hetalian tullessa kuvioihin fanitus vähän jäi, kunnes fandomi pari kuukautta sitten alkoi kiinnostaa.
Katsoin ykkösen läpi netistä läpipeluuna, ja kakkosen puolessa välissä tällä hetkellä ollaan, ja fanitus sitten tuli takaisin.
Joten päätinpä sitten Axelia cossia, puku on helppo, kulkee melkein samoilla kaavoilla kuin tuo ensimmäinenkin.
Peruukista vähän huolehdin, mutta se on sen ajan murhe.

 

 

 

 

 


Zatsune Miku - Vocaloid


Vocaloidia, Vocaloidia.
Fanien "paha" versio Hatsune Mikusta, kaunis nuori nainen.
Vocaloidiahan inhosin aikoinani, en tosin enää, pystyn Hatsunen ja Kaiton ääniä kuuntelemaan ihan hyvin, ilman tunnetta että korvista vuotaa verta.
Zatsunesta tykkäsin, mustapunayhdistelmä on rakas ja antaa syyn hillua minihameessa ja reisisukissa.
Minulla on Hatsunen peruukki, pitkät saparot tulen värjäämään mustaksi, ja kiinnnitän ne Kanayan peruukkiin.
Tämä cossi tulee johonkin kesäiseen coniin.

 


 

8 kommenttia:

 1. Hei mun tekis mieli alkaa seurata tota Hetaliaa :O Sori jos oon ymmärtäny vääri, mut sehän on siis kai joku sarja vai mitä? >_< ja siis tota öö niin onks olemas jtn omaa sivustoo, mist löytyy sen jaksoja tai pitäskö sit vaa youtubest?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on anime, eli piirretty sarja, siitä on myöskin neljä osaa mangaa, eli sarjakuvaa. :3
   Animea voi katsoa netistä, tämän henkilön www.youtube.com/user/FinnisHetalia/ Youtubekanavalta löytyy ekat viisikymmentä jaksoa suomiteksteillä, netistä eri sivustot voivat näyttää jaksoja joita ei ole vielä suomennettu.
   Kirjottamalla esim "Hetalia Episode 60" pitäs löytyä useitaki sivustoja jotka näyttäs, mut tietenki hakusanojen kans mielikuvitustaki saa käyttää.
   Jaksoja on 112, ja ne on tosi lyhyitä, vaan 5 min pitkiä. :3 Siks Hetalia onki kiva anime alottelijalle, ku normianimet on vähintään puoltuntisia per jakso.
   Katot sitten japaniksi, mur.
   Koska englanninkielistä dubbia ei tueta.

   Poista
  2. Kiitti!! X3 Ja japaniksi siis :D Se onki ihana kieli! :3 Kuuntelen musiikkiiki paljon mieluummin japaniks xD

   Poista
 2. Onnea siihen saparoiden värjäämiseen. :7

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mulla on kirppikseltä löydetty ihan hyvälaatunen tummanvioletti kaneloniperuukki joka ylttyy olkiin, testaan mustaa väriä ensin siihen. :3 Varmaan kyseistä peruukkia voin sitten käyttää jossain, mustahiuksisia hahmoja on aika paljon.

   Poista
  2. okei :3 toivottavasti onnistut :3333

   Poista
 3. Jos tuon Axelin tekee kunnolla, siitä voi tulla ihan hieno. Tietysti täytyy huomioida että Peruukkiin ja naamaan kannattaa kiinnittää eniten huomiota. Peruukin kannattaa olla mahdollisimman samanlainen kuin alkuperäisellä hahmolla, että hinnassa ei kannata pihtailla, eikä kannata mennä sen piikkiin että osaisit itse muotoilla suorasta punaisesta peruukista, se voi tuottaa suuria vaikeuksia. Naaman kanssa kannattaa yrittää pysyä miehisellä tasolla. Olet gootti joten tummat hieman yli menevät meikit ovat tuttuja, mutta tähän sitä ei saa tehdä. Mahdollisimman vähän meikkiä, niin tulee luonnollisempi lopputulos (näytät vähemmän tytöltä)Otetaan esimerkkinä vaikka Kellyjane (joka on oma personal favoriteni) http://kellyjane.deviantart.com/art/Axel-at-Metrocon-131184042?q=gallery%3Akellyjane%2F3591699&qo=0 Hänellä ei ole paljoa meikkiä, hieman huulia haalennettu ja silmiin vedetty rajausta, mutta ei muuta. Hänelä on myös aikalailla täydellinen peruukki, about vuosi aikaisemmin olisit aloittanut KH fanittamisesi, olisit vounut ostaa sen häneltä. Myös tuo organisaatio takki on täydellinen mallin ottamiseen, en suosittele käyttämään samoja kaavoja Venäjän takkiin ja Axelin takkiin, koska selvästikkin ne ovat täysin erilaiset. Sitten viellä tuosta Zatsune Mikusta sen verran, että ei. Suosittelen tämänkin suhteen tilaamaan Zatsune Mikun oman peruukin (ihan sama mitä maksaa) Jos haluat cossata, se pitää tehdä kunnolla. Tämä ei ole helppo eikä halpa harrastus. Olkapäille ylettyvä peruukki ei käy. Kuten kuvassa näkyy peruukin kuuluisi olla _piiiitkä_ ja saparoilla. Ja musta. Ebaystä luonnollisesti löytyy. Mukavaa että aijot cossata näitä hahmoja, mutta se täytyy tehdä kunnolla sitten. Niin joo ja viellä näin lopuksi piti kysyä, omistatko montakin noita kingdom hearts pelejä? :) (Itse olen ollut fani jo 7-8 vuotta :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen suunnitellut juuri tuota Axelin pukua jo melko pitkään.
   Suoraa punaista peruukkia en aio ostaa, koska itse metrin pituiset suorat hiukset omistava että se ei onnistu oikeilla hiuksilla, eikä sitten myöskään peruukilla.
   Aion ostaa pöyheän "punk" tyylisen peruukin, josta aion muokata peruukin Axelille. Eli siis tämän
   http://img.photobucket.com/albums/v445/karenswigs/Punky/PunkyRed.jpg tyylisen.
   Löysin hyvän opetusvideon, http://www.youtube.com/watch?v=CtVin4Wubh8 jossa näytettiin yksityiskohtaisesti, kuinka stailata peruukki.
   Uskon, että tuon saman kykenen tekemään, ja jollen sitten pysty, menen peruukin kanssa kampaajalle, ja sitten ammattilainen saa tehdä tuon.

   Kyllä, KellyJane on paras. Häneltä en peruukkia olisi voinut ostaa,koska se maksoi muistaakseni viisisataa - järkyttävä hinta kanelonperuukista - enkä aio ostaa piikitettyä peruukkia, koska sen tullessa se ei välttämättä olisi enää niin hyvässä kunnossa.

   Meikin puolesta teen pienet rajaukset silmiin, sekä ne pienet viivat alle.

   Takista, en sanonut että aion käyttää _täysin_ samoja kaavoja Venäjän että Axelin takkiin, en tietenkään tekisi niin. Ne ovat täysin erillaiset. Lähinnä tuossa tarkoitin pituutta - Venäjän takissa pituus on vähän nilkkojen yläpuolelle, Axelin kohdalla nilkkoihin, joten lähinnä ajattelin käyttää sitä molemmissa kaavoissani - vaikka Axelin kohdalla joudunkin pidentämään noin kymmenen senttiä - mutten siis todellakaan aio käyttää täysin samoja kaavoja.

   Minulla on Hatsune Miku -peruukki, jossa on siis se lyhyt sininen osa, sekä pitkät siniset saparot.
   Minulla on violetti olille ylettyvä peruukki, johon _testaan_ mustan värin siirtämistä peruukkiin, ja sitten aion värjätä mustaksi nuo siniset saparot.

   Et tainnut lukea päivitystäni kovinkaan hyvin?

   Poista