maanantai 12. toukokuuta 2014

Cos Cos Cosvision

 Cosvision oli, Cosvision meni. Mun pitöis lopettaa tuon toistelu kun teen coniraportteja. 10.-11.5 Turun Logomossa, ihan hyvä con näin ensikertalaiseksi. Mnun piti cossia paranneltua versiota Grellistä, mutta kun en saanutkaan valmiiksi, puku tulee tulemaan Desuconiin ja Hypeconiin.
Pistin Neuvostoliittoni sitten päälle, se kun ainoa valmis cossini tällä hetkellä on.
 
Menin jo perjantaina isälle, kävin kaupassa ja kävin mm hakemassa piilarit Cyberistä pukuuni. Ihan järjetön hinta, 23e ja piilarit olivat vielä alennuksella, muttei voi mitään. Hyvän väriset piilarit kuitenkin olivat. Hukkasin jonnekkin peruukkisukkani ja kävin sitten Punanaamiossa ostamassa uudet. Samalla tulivat mukaan yberpitkät tekoripset, joita saisi paljon halvemmalla netistä mutta ihan sama, nyt tuli ostettua.
Lauantaiaamulla tuli vähän ongelmia, mm nappi lähti takista kaksi vai kolme kertaa, sekä oli ongelmia saada peruukkisukka päähän, josta johtui se, että myöhästyin. Olin yrittänyt tulla coniin klo 12 mennessä, mutta se venyikin puoli yhteen. Lauantaina ei sinäänsä ollut mitään ihmeellistä, cosplaykilpailun kävin katsomassa ja täytyy sanoa, että oli ihan mielettömiä pukuja.
Tapasin myös aivan ihania uusia ihmisiä, ja lauantain loppu meni naurun merkeissä. Niin hauskaa oli.
Sunnuntaina oli paljon eri ohjelmia, ja oli pitkään harkinnassa, menen katsomaan coplaykisoja vai menenkö ohjelmiin. Ohjelmat sitten voittivat, ja menin katsomaan ohjelmat Mitä järkeä on cossata jos hahmo ei ole kaunis?, jossa NaruDossu veti ihan kympillä, Cosplay ja itsetunto, miten oma vartalo vaikuttaa hahmovalintaan, ja Oikeat cosplaymammat puhuvat: lapseni on cosplayharrastaja. Con, jonka kaikki luennot liittyvät cosplayhin oli todella piristävää, ja toivon Cosvisionin palaamista ensi vuonnakin.
 
Kuvattuakin tuli, älkää välittäkö vammaavasta vyöstä. Se meni tuollaiseksi kun liikuin, eikä sitä jaksanut koko ajan korjata.
 
 

Pituusero. Minulla muuten ei ollut lainkaan korkoja noissa kengissä. 
 
 
Nähdään joskus~ 
 
 
Ostokset:
 
Käväisin ostamassa kolme Pockyrasiaa ja yhden Ramunen, sekä mukin. Mukeja olen ostanut jo miljardi ja olen luvannut etten niitä enää osta, mutta ei voi mitään! Muki oli mustapunainen, missä ja Darth Vader rokkikitaran kanssa. Kuinka olisin voinut vastustaa?
 

Kännylaatu.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti