keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Minua haastateltiin lehteen cosplaysta ELI SIIS MITÄ

....joo. Lehti on luettavissa netistä, paniikki on siis ohi. Mutta mistä kaikki sai alkunsa?
No, minähän istuin normaalisti koneella, kun puelin soi. Linda, joka on eräs nuoriso-ohjaaja ja aivan mahtava ihminen, soitti, ja kysyi, haluaisinko tehdä haastattelun lehteen cosplaysta, koska hänen mielestään minulla on oudoin harrastus mitä Tammelasta löytyy.
Siinä kohtaa sydän jaa lyömättä ja aivotyö katkeaa. Ja tietenkin, reippaana tyttönä vastaan, että kyllä.
Noh, sitten pienessä paniikissa tuijotan ruutua ja mietin, miten selittäisin cosplayn. Sittemmin minulle soitettiin, ihana Noora Rauhala, ja juteltiin asiasta, ja päätettiin tehdä haastattelu meillä ktona sunnuntaina.
Sunnuntaina sitten aikainen aamu ja cossi päälle, ja valmistautuminen haastatteluun.
Olin valmistautunut jo phumaan cosplaysta ja selittämään täysin mitä e on, mutta yllätyksekseni heillä oli jo paljon nettitietoa, joten selittäminen jäi (onneksi) lähinnä omiin kokemuksiin ja ajatuksiin.
Sitten selitin heille, mitä cosplay mielestäni on ja selitin hahmoista, ja sitten otettiin kuvat.
Neuvostounarini, joka minulla oli päällä, joka muuten nyt on ainoa valmis cossini, on nimenomaan talvicossi joten sisällä hiki virtasi kuumuuden ja jännityksen takia, sotkien hienosti meikkini.
Ulkona meillä oli vähän ongelmia ottaa kuvia, mutta ihan ok otos tuli otettua. Päivänvalo osui pahasti silmiini, ja siksi siristelin kuvassa, mutta oh well. Lähikuvassa näkyy hienosti sotkeutuneet meikkini.
Mutta yllättävän hyvä kuva tuli, vaikka odotetusti derppasinkin.
Netin kautta piti pari asiavirhettä korjata ja pari muutakin juttua, mutta pidän itse juttua ihan onnistuneena.
Olisi hauska tietää, mitä te lukijat ajattelette. :3
 
 
 
Jutun voi lukea tuosta, sivu 12.

2 kommenttia:

  1. Ensinnäkin OMG et oot päässy lehteen!!! Siis sut vois ajatella jo julkkiksena.. Sit toisekseen, en tie oikeesti KETÄÄN parempaa selittään cossaamisesta, kun sää! Siis omg, ihana, mahtavat taidot, paras, omg ja se, et valittit vie Hetalian, etkä jtn Yu Gi Oh-ia (vaikka en tie katokko ees sitä mut kuitenki)

    VastaaPoista