torstai 25. syyskuuta 2014

Tracon 9 ja kuinka nukkuminen on yliarvostettua

Joo. Traconista on nyt palauduttu ja täytyy sanoa että voi luoja kuinka hyvä con oli. Aivan mahtava.
Ja olin vitun väsynyt. Kaksi yötä ennen Traconia nukuin kaksi tuntia päivällä kun en yöllä saanut untaa, seuraavana yönä kaksi tuntia, Traconissa en nukkunut lainkaan. Stressi ja imsomnia, en vain saanut unta vaikka unilääkkeet otin (tosin en Traconissa), 87 tuntia tuli valvottua, ja en enää ikinä elämässäni tule telemään samaa.
Saavuin Tampere-Talolle yhdeksän aikoihin jonotin sitten sen tunnin, ja menin avajaisiin. Oli ihan jees avajaiset ja ensimmäiset jotka olin Traconissa nähnyt. Lauantaina olisi pari ohjelmaa ollut mutta missasin ne kun hengailin ja WCS kisankin missasin kun unohdin paikkaliput. Onneksi kuvat näkee.
Päivällä metsästettiin saakutin pitkää ruokaa ja muutenkin hengasin koko päivän eri ihmisten kanssa.
Ihmisiäkin tapasin ihan saakustisti! Uuasia tuttavuuksia tuli enemmän kuin pitkään aikaan. Tosin vain harvalta sain FBn ylös mutta ääh.
Yö meni sitten vähän eri merkeissä - pitkä valvominen otti voimia ja kun menin ruokaa metästämään aivan ihanan Hunter cossaajan kanssa meinasin mm pyörtyä ja oksentaa. Kiitos oikeasti tälle cossaajalle <3 Toivottavasti tapaamme jatkossa.
Yön istuin käytännössä infossa kun baaritiskillä konsanaan - ja puhuin paskaa infossa olleiden ihmisten ja muiden infossa istuneiden kanssa. Infossa oli aivan mahtava tunnelma, koko ajan jotain aivan mhatavaa juttua. Ja yöradio! Vartijat soittivat radiopuhelmista kaikkea internetin irtaimistoa, siis ihan kaikkea mahdollista, ja oli vielä paikalla radiokin josta soitettiin ties mitä, Tohtori Sykeröä, Disneytä ja aargh kaikkea.
Iltabileissäkin piipahdin, olin siellä ehkä tunnin, mutten sitten oikein jaksanut.
Pärjäsin muuten koko conin vain yhdellä ohjelmalehtisellä! Ennätys. Joka ikisenä conina hukkaan niitä miljardi ja joudun aina hakemaan uuden :D
 Sunnuntaina en käynyt katsomassa kuin yhden luennon, Mitä anime ja manga jättävät kertomatta Japanista, ja cosplaykilpailut ja päättäjäiset. En nyt oikein muista mitään enää, kun koko coni meni aika hengailuna ja ihmisten kanssa kulkemisena.
Himassa sitten menin kirjoittelemaan FBn Traconpäivityksen ja nukkumaan. Olin onnistunut hukkaamaan piikkikaulapannastani piikin conissa, joka sitten löytyikin korsettini sisältä XD Osaan minäkin. Ja illalla, 87h valvomisen jälkeen olin niin väsynyt, että unohdin ottaa piilarit pois ja nukuin niillä sitten koko yön. Onneksi ei nyt vähään aikaan tarvitse piilareita käyttää.

Ostokset:

Oi kyllä, oli taas niin isot ostokset tässäkin conissa!
Ihana TARDIS -kaulakoru sekä 5 pockyrasiaa. Pockyja ei koskaan voi olla liikaa ja vain kymppi viidestä rasiasta. Oli sen arvoista :3

 Kyllä niitä oli viisi! Vain yksi oli syöty kuvanottohetkellä




Tämän näköisenä sitten pyörin Traconissa. :3 Ensi vuonna sitten uudestaan~~












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti