maanantai 30. kesäkuuta 2014

Tuska Open Air 27.-29.6.14


Ihan mieletöntä menoa oli, täytyy näin alkuun sanoa.
Olin siis kolme päivää Tuskassa, ja vuosien yritysten jälkeen sinne pääsin.
Philip H. Anselmo & the Illegals, Turmion Kätilöt, Children of Bodom sekä Anthrax
 olivat helvetin hyviä, kaikilla hyvää soitantaa ja loistava keikka.
Kätilöthän se pääsyy oli miksi Tuskaan menin, mutta olihan siellä muitakin hyviä.
Kätilöt oli muutenkin ainoa jota menin ihan edestä katsomaan, ja oli todella hieno fiilis kun sai seisoa todella lähellä lavaa. Ostimpa muuten juuri heitä varten korvatulpat, mutta musiikki ei ollutkaan niin kovalla että olisin niitä tarvinnut. :D Maksoivat kuitenkin vain vitosen, olivat hyvälaatuiset ja kuulemma kestävät viisi vuotta, niin eivät ne rahat todellakaan hukkaan menneet.
 
Perjantaina todellakin lähdin kohti Helsinkiä, ja seurasin muita tuskalaisia keikkapaikalle - oli hauska huomata, että ulkonäöstä pystyi arvioimaan Tuskaan menijät. :D
Philip H. Anselmo & the Illegals soi, ja näin lähes koko keikan, ja se kyllä piristi päivää, niin helvetin hyvin vetivät.
Perjantai meni hyvin ihmisten kanssa hengaillessa ja musiikkia kuunnellessa, mutta onnistuin satuttamaan toisen reiteni, joka sitten varsinkin perjantaina teki kävelystä aikas helvettiä.
Meikäläisen piti kuvata joka päivän asut, mutta joka aamu oli niin kiire bussiin, etten vain ehtinyt.
 
Perjantaiselfie paras selfie.
 
Lauantaina oli sitten Kätilöt, jotka kuten sanoin vetivät aivan loistavasti, ja tulihan sitä sitten kuunneltua myös Metal Church, Bring Me the Horizon ja Anthrax.
Lauantaina oli saakutin kuuma päivä, mutta päivän pelastivat ihanat ihmiset ja sekä ilmainen cokis, mitä sai aivan ihanissa pikkutölkeissä. Piti niistäkin ottaa kuva, muttei sitten muistanut :'D
Lauantaina tuli hengattua varsin paljon tuntemattomien kanssa, joka oli ihan jees, kaikki kuitenkin olivat hevin ystäviä.
LeatherHeavenissa myytiin muuten yhtä aivan ihanaa mustapunaista paitaa, jonka olisin niiin halunnut, mutta kun se maksoi 45e, niin ei voinut. Nyyh.


Sunnuntaina oli aika sama fiilis, mutta toisin kuin perjantaina ja lauantaina, satoi ihan saatanasti ja oli ihan saatanan kylmä. Itse en festarialueella viihtynyt kuin muutaman tunnin, ja menin sitten tuskatuttavani Tonin kanssa kotiinsa, jossa sitten juteltiin ties mitä ja katseltiin Venture Brosia. Jooh, tuli taas kauhea innostus cossia Molotov Cockteasea... :D Vielä kun sen parikymmentä kiloa saisi pois.
Sunnuntaina muutenkin olin helvetin väsynyt, kun kaikkina päivinä olin päässyt vasta kahdelta nukkumaan. Sunnuntaina vielä kävi niin, että Matkahuolto kusi, se näytti että 0:35 lähtisi bussi takaisin, mutta sieltä ei sellaista bussia lähtenyt ollenkaan. :D Pienen panikoinnin jälkeen sain hankittua tutun sitten hakemaan minut Kampista, ja pääsin siinä kolmelta nukkumaan. 
Ihan jees festari, helvetin hyvää musiikkia, vaikka muutama humalainen tuli örveltämään.
Ensi vuonna uudestaan, jos vain rahaa on :3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti