tiistai 10. maaliskuuta 2015

Yukicon eli lyhyt conipostaus

Yuki oli ja meni, ja tämäkin postaus tulee paaaljon myöhässä.
Postaus on lyhyt koska Yukissa ei tapahtunut juuri mitään erikoista, mutta ainakin conikausi on nyt avattu.
Saavuin paikalle ajoissa, mutta sitten jäin pihalle rupatteleman ihmisten kansa kun jonot olivat niin pitkät. Tässä rupatellessaja odottaessa että jonot lyhentyisivät, meni sitten avajaiset ja Cosplayn pimeä puoli -luento sivu suun (joka oli sinäänsä harmi, odotin kyseistä luentoa).
Huomasin sitten että jonot eivät lyhentyneet, joten menin kavereitten kanssa jonottamaan ja pääsin sitten sisään.
Olin pistänyt tulomatkalla korsettini ihan päin honkia, ja pyysin sitten erästä kaveriani kristämään korsetin. Hän onnistu kiristämään korsettini ihan jumalattoman tiukalle, kiitos siitä <3
Jotenkin tuntuu oudolta kun meinaa aina unohtaa kuinka tiimalasin mallinen miun kroppa on, ei siihen tarvta kuin korsetti kireälle ja padam, olen kivan mallinen. Wauh.
Lauantaina ei sitten ollut muita luentoja, menin katsomaan Cosplaydeitin ja voi jeesus, oli muuten paskin coslaydeitti mitä olin ikinä kokenut. Ihan ensiksi meille anannetiin paikkanumerot, mutta kukaan ei totellut niitä. Kaikki siis menivät ihan ihan itse valitsemille paikolleen. AARGH.
Deitin juonto takkusi, ja deitti oli muutenkin ihan jumalattoman awkward.
Lähdin sitten kesken kaiken pois. NCC -kisat myöhästyivät yli tunnilla, joka oli sisäänsä ärsyttävää mutta ainakin pääsin katsomaan sekä deitin että kisat, kun ne olivat päällekkäin.
Ihan en ollut samaa mieltä NCC voittajasta, siellä oli minun mielestäni parempiakin pukuja (lol, sama WCS:kin kanssa. Suomen edustajista olisi löytynyt parempiakin.)

Sunnuntaina piti mennä katsomaan FFFight mutta onnistuin unohtamaan sen, kun hengailin kavereittani kanssa.
Sunnuntaina oli cosplaykilpailut, mitä en mennyt katsomaan. En tosin muista enää miksi. :D
Joo, olihan se Yuki ihan kiva, mutta vähän ärsytti tuttujen puute, kun en tuntenut löytävän oikein ketään.Tämänkin voi selittää sillä, että liput myytiin kolmessa minuutissa.
Sunnuntaina kaverini ei eää pistänyt korsettia päälleni, joten menin kysymään apua infosta. Sitten joku JV tuli sen pukuuoneeseen kiristämään. Hän sai sen todella kireälle, kiitokset hänellekkin.
Con meni aika hengailuna, menin katsomaan One simply walks into Mordor -luennon, joka oli erittäin hienosti tehty. Luennolla käytiin läpi Tolkienin kirjojen maailmaa sekä Middle-earth: Shadow of Mordor -peliä.
Eli aika perus con.
Lähtiessäni onnistuin jättämään matkalaukkuni bussiin mutta onneksi kahden viikon jälkeen se löytyi. :) Eli onni matkassa taas.

Tältä näytin sitten tapahtumassa.
 Naama peititty koska derp.
Kuvaajana  Thalionkalwen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti